Login/Register
Abcoude
Netherlands
Shared Hosting
Reseller Hosting
Server Management Services
English
Nederlands (Dutch)
EUR

Since February 2, 2008

WebOké biedt Webhosting, Domeinregistratie en Resellerhosting aan voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding, al sinds 2004. Het team van WebOké zorgt ervoor dat uitsluitend de nieuwste en beste technieken worden gebruikt en klanten kunnen vertrouwen op een kundig supportteam.

Al sinds 2004 wordt WebOké door tienduizenden klanten vertrouwd als partner in hun online succes. WebOké is geen onderdeel van een grotere organisatie en is dus volledig onafhankelijk, deze onafhankelijkheid biedt vertrouwen en stabiliteit aan onze klanten. Een goede hostingpartij welke geen onderdeel is van een grote organisatie is tegenwoordig niet makkelijk meer te vinden.

Het doel van WebOké is het aanbieden van Webhosting, Domeinregistratie en Resellerhosting voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

Vanaf de beginjaren staat WebOké al bekend om de vriendelijke, behulpzame en snelle support. Een uitbreiding van het supportteam heeft deze tevredenheid de laatste jaren alleen maar groter gemaakt.

De servers zijn bij Weboké zo ingericht dat bekende content management systemen zoals WordPress, Joomla, Woocommerce, Magento etc, snel, stabiel en efficiënt gebruikt kunnen worden. Installatron maakt het mogelijk om al deze CMS'en eenvoudig en efficiënt te beheren.

Visit WebOké
Not happy? Complain about partner

© 2004 - 2023 Installatron LLC. All rights reserved. Privacy Policy.