Login/Register
Amsterdam
Netherlands
Shared Hosting
Reseller Hosting
Virtual Servers
Dedicated Servers
English
Nederlands (Dutch)
EUR

Since April 16, 2015

Een fris bedrijf wat dagelijks een enorme groei doormaakt doordat het simpelweg uitmuntende service levert en klanten voorziet van zeer gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede webhosting. Het bedrijf word door alle klanten gewaardeerd met 5 uit de 5 sterren, wat een ontzettend goede waardering is. Het gehele bestelproces is volledig geautomatiseerd waardoor Vimexx een product na bestelling direct kan opleveren aan de klant. Hier bespaar je als bedrijf veel kosten, waaronder personeelskosten mee. Deze besparing is volledig doorgerekend in de prijs waardoor Vimexx de goedkope webhosting van Nederland en Belgie levert.

Vimexx host alle webhosting en reseller hosting op supersnelle SSD webservers, voorzien van de nieuwste hardware zoals Intel xeon hexacore processoren en DDR4 ram geheugen. Hierdoor haalt elke website een ongekend lage laadtijd waardoor ze stuk voor stuk stijgen in de Google zoekresultaten. Tevens kun je als webmaster zelf je eigen PHP versie kiezen, waaronder PHP 7 en elke PHP versie uitrusten met alle modules die jij graag wil gebruiken. De servers worden dagelijks gescand via Patchman en zijn voorzien van inkomende en uitgaande spam en virus filters. Al met al heel erg veel features voor deze zeer lage prijzen.

Vimexx staat bekend om de uitmuntende support. Via de livechat welke van 8:30 tot 22:30 elke dag, 7 dagen in de week bereikbaar is word snel en duidelijk geantwoord op elke vraag. Op een ticket heb je gemiddeld binnen 30 minuten een inhoudelijke reactie waardoor je snel verder kunt met jouw website. Ook geven ze support op bugs of problemen in software van de websites. Zodoende helpen ze de klant overal mee en maken ze je een tevreden webmaster.

Visit Vimexx
Not happy? Complain about partner

© 2004 - 2023 Installatron LLC. All rights reserved. Privacy Policy.