Login/Register
Amsterdam
Netherlands
Shared Hosting
Reseller Hosting
Virtual Servers
Server Management Services
English
Français
Nederlands (Dutch)
EUR

Since March 31, 2015

Bij Networking4all kunt u terecht voor SSL Certificaten, Hosting, VPS en domeinnamen. Bij Networking staat service voor op en denken we mee met onze klanten. Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk.

Vanaf de start in 2000 stond de oprichters van Networking4all, die al een brede ervaring hadden opgedaan binnen de ICT wereld, een transparante en zeer doelgerichte onderneming voor ogen. Zij wilden zich in elk opzicht onderscheiden van het aanbod op de markt. Het consequent volgen van die eigen richting maakte van Networking4all een succesvolle dienstverlener in domeinnaamregistratie, hosting en SSL certificaten.


Direct al werd besloten dat gewerkt zou worden vanuit een virtueel kantoor, waardoor partners en medewerkers, op welke locatie zij zich ook bevonden, snel en slagvaardig konden functioneren. Voor het slagen van deze vooruitziende en flexibele bedrijfsfilosofie was het noodzakelijk dat werkelijk alle informatie up-to-date online zou zijn. Beschikbaar voor de eigen medewerkers én voor de klanten. Dit hield in dat Networking4all vrijwel elk aspect van de bedrijfsvoering ging automatiseren. Het consequent doorvoeren en volhouden van deze ‘filosofie’ is zonder meer bepalend voor het succes van de onderneming. Networking4all is een zeer daadkrachtige organisatie die open staat voor haar klanten en in alle omstandigheden een oplossing biedt.


Vanaf het begin heeft Networking4all hosting en domeinregistratie aangeboden. In de jaren daarna werd de automatisering van de onderneming steeds verder doorgevoerd. Binnengekomen orders werden onmiddellijk herkend met behulp van een barcode, waardoor de snelheid van werken nog verder toenam. Weer een stap verder was de toepassing van voip telefonie (voice over internet protocol). Een zeer flexibele en toekomstgerichte oplossing, die naadloos aansloot op het uitgangspunt van een virtueel kantoor met medewerkers die vanuit elke locatie kunnen werken. Bovendien kan met deze geavanceerde telefooncentrale snel en eenvoudig klanteninformatie worden opgehaald. Opnieuw was de onderneming haar tijd ver vooruit. Pas sinds enkele jaren is voip een geaccepteerde standaard binnen de gehele industrie.


Deze ontwikkelingen binnen Networking4all bleven niet onopgemerkt. Steeds meer klanten vonden hun weg naar de onderneming. De heldere, zeer evenwichtige dienstverlening die door de klant zelf online kon worden geconfigureerd, sprak vele opdrachtgevers aan. Zij werden bij Networking4all niet geconfronteerd met een tijdrovende afwerking van schriftelijke verzoeken voor de uitvoering van een simpele configuratie, zoals dit bij veel concurrenten wel het geval is. Wat klanten beslist ook op prijs stellen binnen de samenwerking met Networking4all, is de zeer overzichtelijke manier waarop zij on line over alle informatie kunnen beschikken. Zij vinden daardoor zelf eenvoudig hun weg naar de producten en diensten van Networking4all.


In 2003 nam de vraag naar internationale domeinnamen een hoge vlucht. Networking4all had dit al eerder voorzien en zich verzekerd van een aansluiting bij bijna elke buitenlandse domeinregistry, zoals bijvoorbeeld DNS.be voor .be, AFNIC voor .fr, DENIC voor .de en Nominet voor de UK. Ongeveer tegelijkertijd werd het duidelijk dat windows applicaties hun langste tijd hadden gehad. Online toepassingen met de nieuwe software die daar bij paste, hadden de toekomst. Networking4all besefte dit als geen ander. Door haar achtergrond en parate kennis was de onderneming klaar voor deze ontwikkeling. Vrijwel direct was er intern de overtuiging, dat beveiliging van de verbindingen een grote rol zou gaan spelen. Het vinden van goede partners die certificaten voor het opzetten van deze beveiligde verbindingen konden leveren werd van het grootste belang.


Networking4all leverde al snel SSL certificaten van GeoTrust, dat in 2006 werd overgenomen door VeriSign. Als zeer succesvolle strategische partner van GeoTrust kon de onderneming nu ook beschikken over alle merken van Symantec, zoals Thawte. In 2008 werd Networking4all preferred partner van GlobalSign, op uitdrukkelijk verzoek van dit succesvolle bedrijf, dat in 2006 onderdeel was geworden van GMO Internet, Inc.


GlobalSign, met investeerders als de ING Bank en Vodafone, heeft een rijke historie in online beveiliging van persoonsinformatie, websites en transacties. Door deze samenwerkingsverbanden kan Networking4all nu een zeer brede range SSL Certificaten aanbieden van GeoTrust, RapidSSL, Thawte, VeriSign (inmiddels Symantec), GlobalSign en AlphaSSL. Hiermee is Networking4all de belangrijkste aanbieder van SSL Certificaten in de Benelux.


De SSL Certificaten die Networking4all aanbiedt worden door meer dan 100.000 organisaties in vrijwel alle landen van de wereld gebruikt. Het gaat hier om grote (internationale) bedrijven, overheden, banken, dienstverleners en webwinkels. Door de explosieve groei van e-business zal beveiliging van het web een steeds grotere rol gaan spelen. Networking4all is er klaar voor.

Visit Networking4all B.V.
Not happy? Complain about partner

© 2004 - 2023 Installatron LLC. All rights reserved. Privacy Policy.