Login/Register
Roosendaal
Netherlands
Shared Hosting
Reseller Hosting
Virtual Servers
Dedicated Servers
Colocation Services
English
Nederlands (Dutch)
EUR

Since January 1, 2017

bHosted biedt gratis toegang tot Installatron voor de installatie van Wordpress, Joomla en de vele andere scripts vanuit het DirectAdmin controle paneel

Webhosting van bHosted


Betrouwbare webhosting


bHosted biedt betaalbare webhosting, domeinregistratie en colocatie aan in Nederland en België. Sinds de oprichting in 2003 hebben ruim 7100 klanten de weg naar bHosted gevonden voor domeinregistratie (van onder andere .nl, .be, .eu en .com) met een webhosting pakket, virtuele server of colocatie oplossing.


Eenvoudig controle paneel


Uitgangspunt is om jou als klant de mogelijkheid te bieden om op een eenvoudige manier zoveel mogelijk zelf te doen, zodat de prijzen van webhosting en domeinregistratie betaalbaar blijven en uitbreidingen of wijzigingen aan je hostingpakket direct doorgevoerd worden. Dit alles via het eenvoudige controle paneel met daar achter DirectAdmin voor de meer geavanceerde handelingen.


Wordpress installatie


Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via het controle paneel met Installatron eenvoudig Wordpress, Joomla of een van de vele andere applicaties te installeren: Een aantal basis gegevens invoeren en Installatron doet de rest.


Installatron geeft ook de mogelijkheid om je website te clonen. Daarmee kan je zonder problemen
voor je bestaande website iets nieuws uitproberen door je website te kopieren naar een test domein. Ook kan met Installatron backups gemaakt worden en weer terug gezet worden. Het backuppen van je website kan geautomatiseerd worden (bijvoorbeeld iedere week).


Meerdere domeinnamen


Bij bHosted is het toegestaan om meerdere domeinnamen binnen 1 webhosting pakket onder te brengen. Je kan aan deze domeinnamen verschillende websites koppelen en andere e-mail adressen aanmaken, zonder voor iedere domeinnaam een apart webhosting pakket af te moeten nemen.


Bereikbare helpdesk


Wij geloven in onze diensten en verstoppen daarom onze helpdesk niet. Mocht je er niet uitkomen, dan staat onze helpdesk je graag te woord: telefonisch, per e-mail, whatsapp, twitter of facebook messenger.

Visit bHosted.nl B.V
Not happy? Complain about partner

© 2004 - 2023 Installatron LLC. All rights reserved. Privacy Policy.