Page 1 of 2

All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Sat Oct 10, 2015 3:41 pm
by lazlototh
We have been using Installatron to backup approximately 10 WordPress installations from 10 different cPanels. This has worked without any issues for two years but over the past few days they all started to fail.

I tried to create a new backup source on one of the cPanels and it returned an authentication error when creating the account.

I have tested the connection to the WebDAV server from my desktop computer using the same user name, password and port as our webserver is using any I was able to connect to it without any error.

I checked the logs on the WebDAV server and I do not see any failed login attempts.

QUESTION
Has there been a recent update that could have caused the Installation connection to our WebDAV server to fail? For example, an update that does not allow a connection to a WebDAV server with self-assigned SSL certificates.

Please advise!

Thanks.

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Sat Oct 10, 2015 6:22 pm
by Phil
Hello,

Sorry to hear about the trouble. What's the version of Installatron currently installed?

If you have root access, reply with:

Code: Select all

grep update /usr/local/installatron/etc/settings.ini
cat /usr/local/installatron/etc/version
Thank you,
Phil

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Wed Oct 21, 2015 1:50 am
by lazlototh
For some reason I never received a notification of your reply.

Here is the information that you requested:

Code: Select all

[root@server ~]# grep update /usr/local/installatron/etc/settings.ini
update=release
update_interval=6
[root@server ~]# cat /usr/local/installatron/etc/version
9.1.20
9+cpanel+php54
[root@server ~]# 

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Wed Oct 21, 2015 2:25 am
by Josh
Greetings,

To troubleshoot this further we'll need to capture debug log output. To do this, enable debug mode:

Code: Select all

echo "debug=yes" >> /usr/local/installatron/etc/settings.ini
rm -f /var/installatron/logs/debug_log
Next, attempt to backup an installation, and then after you receive the error email the entire contents of /var/installatron/logs/debug_log to support@installatron.com. Once that's complete, remove "debug=yes" from /usr/local/installatron/etc/settings.ini.

Let me know if I can answer any questions.

Best regards,
Josh

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Wed Oct 21, 2015 3:37 am
by lazlototh
I have emailed you the error log.

Please advise.

Thanks.

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Thu Oct 22, 2015 1:14 am
by Josh
Greetings,

We've received the log. We're reviewing this further and will provide another update via email later today.

Best regards,
Josh

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Fri Oct 23, 2015 5:23 am
by lazlototh
Hi Josh. Any luck figuring our why are backups starting failing?

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Sun Oct 25, 2015 9:59 am
by lazlototh
Please help us resolve this issue. Not having backups is becoming a big problem for us.

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Tue Oct 27, 2015 1:26 pm
by lazlototh
???

Re: All of our WebDAV backups have suddenly stopped working

Posted: Thu Oct 29, 2015 10:06 pm
by lazlototh
Our backup situation is becoming critical. Any chance that we can get this issue resolved?

Thanks.