Page 1 of 1

Clone feature not copying files

Posted: Thu Nov 19, 2015 11:56 am
by shaeboost
Recently I have been experiencing a problem while trying to clone sites.
The process seems to complete with no errors from installatron, however it looks like it is only copying the database. None of the files are copied to the new location. All I get on the new page is:

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I've ran all of the repair and flush cache scripts but nothing is working. I've created a support ticket 3 days ago, but have not received a response. It's really beginning to hold us up. Any help is greatly appreciated.

Re: Clone feature not copying files

Posted: Thu Nov 19, 2015 1:22 pm
by Phil
Hello,

Please check the Files & Tables list for the source installation (from the edit installation page). We've seen a few cases where certain files are unchecked from the source and therefore aren't cloned.

Let me know if I can answer any questions.

Thank you,
Phil

Re: Clone feature not copying files

Posted: Thu Nov 19, 2015 6:18 pm
by shaeboost
There are 2 separate issues. one is the missing files, which I will check.


The bigger issue is wordpress clones are completely empty. nothing gets copied.

Re: Clone feature not copying files

Posted: Tue Nov 24, 2015 9:54 am
by shaeboost
Going on a week and still not working. I checked an all files a check under the files and tables section.


PLEASE HELP.

Re: Clone feature not copying files

Posted: Tue Dec 08, 2015 4:22 am
by ifranl
Hello,

I have exact the same problem since half november. Clone function works fine whitin the same domain/account but it isn't possible to clone to a other domein anymore, no files are copied.

Solution?

Regards,
Frans

Re: Clone feature not copying files

Posted: Fri Dec 11, 2015 5:24 pm
by Phil
Hello,

This was fixed with the release of 9.1.22. Please give it another try on this version and let us know if issues persist.

Thank you,
Phil