Clone Database Issue

For urgent and private issues, open a support ticket instead of posting: https://secure.installatron.com/tickets
DaveOzric
Posts: 42
Joined: Sun Jun 26, 2011 10:59 am

Clone Database Issue

Postby DaveOzric » Thu Jul 12, 2012 12:58 pm

Hi, I tried the clone feature today and it worked OK except not all tables were copied. Seems like 3rd party tables weren't copied. 81 original and only 61 on the clone.

Any ideas? I didn't see any special instructions for choosing tables, etc.

Thanks

Phil
Staff
Posts: 486
Joined: Tue Jun 19, 2007 6:06 am

Re: Clone Database Issue

Postby Phil » Thu Jul 12, 2012 5:12 pm

Hello,

Please ensure all of the correct tables are associated with the installed app within Installatron's GUI. This can be edited from the view/edit details page for the affected installed app. However, by default Installatron will usually associate the correct set of tables, including tables added by plugins/modules.

If issues persist, let us know the affected app and we'll try to reproduce the problem.

Thank you,
Phil.
Phillip Stier
Installatron Co-Founder

DaveOzric
Posts: 42
Joined: Sun Jun 26, 2011 10:59 am

Re: Clone Database Issue

Postby DaveOzric » Sun Jul 15, 2012 8:43 am

I opened the view edit and all the tables were checked but when I tried it again the installed extensions tables were not moved. Still 61 vs 81 tables. ?

Thanks

Phil
Staff
Posts: 486
Joined: Tue Jun 19, 2007 6:06 am

Re: Clone Database Issue

Postby Phil » Mon Jul 16, 2012 1:17 am

Hello,

Did you check the '''edit these''' sub-page of view/edit? If all tables are also checked there, please open a ticket and provide login to the affected account so that we can investigate further.

Thank you,
Phil
Phillip Stier
Installatron Co-Founder

DaveOzric
Posts: 42
Joined: Sun Jun 26, 2011 10:59 am

Re: Clone Database Issue

Postby DaveOzric » Mon Jul 16, 2012 7:20 am

If you mean opening the view edit to change them and see the check boxes then yes. Otherwise I don't know what sub pages mean.

I ended up doing it manually for now and can try a different site for a test.

Josh
Staff
Posts: 131
Joined: Wed Jul 07, 2010 3:53 pm
Location: USA

Re: Clone Database Issue

Postby Josh » Mon Jul 16, 2012 8:22 am

Hey,

Yes, I believe that's what Phil meant.

Let us know if the problem persists on the test site.

Best regards,
Josh


Return to “Administrative Technical Discussion and Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests