Installatron | error on install

For urgent and private issues, open a support ticket instead of posting: https://secure.installatron.com/tickets
columbusgeek
Posts: 3
Joined: Thu Dec 17, 2009 11:37 pm

Installatron | error on install

Postby columbusgeek » Thu Dec 17, 2009 11:45 pm

I know this error is not very new, bu the perplexing thing is I do not see a lot of solutions. I tried the install instructions and got this error.

Code: Select all

Checking license... Failed loading /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/ioncube_loader_lin_5.2.so:  /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/ioncube_loader_lin_5.2.so: wrong ELF class: ELFCLASS64
Error: Installatron bytecode loader failed. See Installatron's troublshooting page for details: http://installatron.com/troubleshooting


Looking at the Installatron's troublshooting page it tells me to do a reinstall. So I do it again, and it still fails.

I looked to make sure I had the ioncube_loader_lin_5.2.so file in it's place and all looked well.

Not sure how to diagnose further. Any suggestions?

I am on a CENTOS 5.4 i686 VPS running cPanel 11.24.5-S38506 - WHM 11.24.2 - X 3.9

columbusgeek
Posts: 3
Joined: Thu Dec 17, 2009 11:37 pm

Re: Installatron | error on install

Postby columbusgeek » Fri Dec 18, 2009 11:40 am

I re-uploaded the Ioncube loaders to the directory that was erroring. Now everything installed fine.

This will be one of life's great mysteries, as I use Cube loaders for other scripts on my site and all worked fine. Weird.


Return to “Administrative Technical Discussion and Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests